Feestje?

In de serre met schuifdeuren volledig van glas is nog een bar met pizza-oven. De ruimte is uitermate geschikt voor een borrel, bedrijfsuitje, je verjaardag of een trouwpartij.

Reserveringen

0174-418309

Vanaf 8 personen, enkel binnen in het restaurant. In juli, augustus en op (verwachte) drukke dagen is reserveren niet mogelijk.

Pittip: Kom wat eerder en geef jezelf de tijd een mooie plek te bemachtigen! Neem plaats op de tribune voor een eerste drankje met het beste uitzicht en overzicht op het terras en de zee.

Groepen

Start de dag met een cappuccino en een croissantje, krijg surfles van de Dutch Surf Academie. Schuif aan voor een uitgebreide Italiaanse lunch en maak je eigen Pizza tijdens de ‘La Pit-za-les’ van een pizzaiolo. Proef eens goed van de wijn en waag een dansje in het zand met je beste vriend of collega. Even weg bij die vreemde vogel tussen het gezelschap? Kan gewoon… maak een strandwandeling 😉

Verschillende activiteiten kunnen gepland worden, zoals yogales, volleyballen, oud-hollandse spelen, blokarten of boogschieten.

Trouwen in het zand

Wil je een relaxte bruiloft, en voel je je thuis bij onze sfeer? Dan is de Pit wellicht een mooie locatie voor jullie trouwfeest. Met zand tussen je tenen… Ja, ik wil! Neem contact op met Marleen.